Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Którą snajpe wybrać?

-Askry-

Która lepsza?  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która najlepsza?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar za niedługo kupić jakąś snajpe na perma tylko mam dylemat którą :)

Zastanawiam się nad Tpg-1 Pro / WA2000 / Trg-41/ Fr F2.

Potrzebuje snajpy na małe jak i duże mapki takie jak Oil Rig/ Snow Volley :)

I jeszcze jedno pytanie : Kiedy są promocje lub obniżki broni za nx :)

Opublikowano

Na permy rzadko kiedy są promocje więc jak chcesz kupić broń na zawsze to kupuj kiedy kolwiek. Polecam L96A1 AW. Najlepsza snajpa za nx. Z wypisanych TPG-1 Pro

Opublikowano

Z podanych polecam TPG-1 Pro i TRG-41, te 2 snajpy lubię najbardziej.

Dodaj ankietę, będzie ci potem łatwiej wybrać.

Opublikowano

Zależy do czego qs to l96a1 lub l115a3 a do campy to przerobić l115a3 na muskiet albo wa2000 ale bardziej polecam muskiet ten celownik i ta celność muskiet dawet do qs jest fantastyczny ^^

Opublikowano

Z tych to TPG-1 Pro, idealny do QS jak i do campy, jednak ja też uważam że lepiej L155A3 i na muszkiet bo jest bardziej uniwersalny a celownik bardzo przyjemny.

Opublikowano

Zdecydowanie TPG-1 Pro, najlepsza z tych wszystkich, jest bardziej celniejsza na szybsze Quick Scopy od TRG ;-)

91041133664860587265.png
Created by

Bywalec
Opublikowano

W tej ankiecie każda snajpa jest zajebista.

Ja wybrałem FR F2 ponieważ kosztuje na perma 5k nx mniej

A przeceny będą na święta Bożonarodzeniowe

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

wyrbies l551A3

Combat Arms: Ranga: LTC2 K/D: 1.79 Clan: bez clanu Permy: REC7,MP7 Mod, Autumn G36E Valk. Nazwa: krawc

Opublikowano

Jedyny dylemat jaki bym tu miał to tpg pro czy wa2000. Sam mam tpg pro na perma, ale ostatnio w moje łapska z HiSec wpadła wa2000, jest to na prawdę super snajperka, a jej atutem jest to, że po oddaniu strzału nie wyłącza ci się celownik także dobra do kampienia, celna i dosyć fajnie wygląda ;d No nie wiem na twoim miejscu rzucił bym monetą :D serio

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Bywalec
Opublikowano

No zazwyczaj przeceny są na święta Bożonarodzeniowe i inne.

No to może uściślę swoją wypowiedź.

TPG-1 Pro - Dobra, ale 30 000 nx

TRG-41 - Lepsza od TPG-1 Pro, ale 30 000 nx

WA2000 - Dobra jeśli lubisz campić bo po oddaniu strzału nie oddala się luneta i kosztuje 25 000 nx

FR F2 - Dobra do wszystkiego, ma aż 10 naboi w magazynku i kosztuje 25 000 i dlatego ją wybrałem

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

TPG-1 Pro- spoko lecz mi się cięzko nią manewruje

TRG-41- spoko troche mniejsza od tpg1 pro i od czasu niewiem czy to błąd miałem ze trafiałem w gościa ale on nie padł ( nie tanker )

FR F2- spoko broń mam doświadczenie na niej z Aliance of valiance arms (AvA)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...